dijous, 18 de juliol del 2013

ELS NOSTRES NENS I NENES SAHRAUÍS REBUTS PER L'ALCALDESSA DE LA CIUTAT

El dia 11 de juliol els nostres nens i nenes, acompanyats per  les seves respectives famílies i amics, van ser rebuts per l'alcaldessa de la nostra ciutat i per diversos regidors de l'ajuntament, al Palauet de Can Buxeres. 
Després dels parlaments pronunciats per en Mariano Pitarque, president de la nostra associació L'Hospitalet amb el Sàhara i en Mah, sotsdelegat del Front Polisari a Catalunya, va prendre la paraula l'alcaldessa de la nostra ciutat, la Sra. Núria Marín. Ella va adreçar unes paraules de benvinguda als nostres nens i nenes sahrauís, així com d'agraïment a la nostra associació i com no, a totes les famílies. És per això que, des d'aquest espai, volem aprofitar per agrair-li personalment la seva implicació en aquest projecte. Sabem que gràcies a la seva perseverança i il·lusió els nostres nens i nenes arriben cada any a la nostra ciutat. I és per nosaltres un orgull dir que la nostra ciutat, L'Hospitalet de LLobregat, gràcies al recolzament incondicional del nostre ajuntament,  malgrat les circumstàncies adverses per les quals estem travessant, acull  un any més gairebé una trentena de nens i nenes sahrauís. 
Us deixem amb unes fotos representatives de l'acte institucional, encara que com podreu comprovar els nostres nens aprofiten qualsevol moment i espai per a fer allò que més els agrada [Jugar a futbol]



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada