dilluns, 12 de juliol del 2010

LA NOSTRA ASSOCIACIÓ PRESENT A LA MANIFESTACIÓ PER LA LLIBERTAT DEL POBLE SAHRAUÍ


Aquest diumenge, totes les famílies acollidores van ser convocades al local de la nostra associació, a les deu del matí, per anar tots plegats en metro a la manifestació per la justícia i la llibertat del Poble Sahrauí.

Un cop tots equipats amb la nostra samarreta i les nostres banderes , vam arribar al Portal de l'Àngel, punt des d'on va arrencar la manifestació. No va ser tan nombrosa com la de l'Estatut, (ja ens hagués agradat), però hi érem un nombre respectable de persones, que ja és molt. De mica en mica, amb l'esforç de tots i totes, farem que cada vegada  hi hagi més gent implicada en la causa sahrauí.

 


Arribats al Pla de Palau. van tenir lloc els parlaments i es va fer  un minut de silenci en memòria de Mahfud Ali Beiba . Per cloure l'acte, uns joves van animar tots els presents amb la seva música.


Després, molts dels assistents a la manifestació es van dirigir cap al Parc de la Ciutadella per dinar i perquè els nens i nenes poguessin estar una estona junts. Nosaltres també hi vam anar, vam buscar una bona ombra i vam gaudir d'un àpat campestre i d'una excel.lent  companyia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada