diumenge, 18 de juliol del 2010

RECEPCIÓ DE L'ALCALDESSA ALS NOSTRES NENS I NENES

El dimecres 14 de juliol, la Il.lma. Sra. Núria Marín, alcadessa de la nostra ciutat , va rebre al Palauet Can Buxeres una delegació de petits ambaixadors del Poble Sahrauí, formada per vint-i-dos membres. Val a dir que els ambaixadors, els nostres nens, s'hi van comportar com a tals, com a nens, descurant en determinants moments les normes protocolàries, però gaudint al màxim de l'acte, sobretot quan van rebre la motxilla de mans de l'alcaldessa i tot seguit van assaborir un deliciós berenar.




Va ser una tarda plena d'emocions, no només per als més petits per l'aalau de regalets i caramels amb què van ser obsequiats, gràcies a la generositat d'amics de la nostra associació, sinótambé per als més grans en veure dibuixat a les seves carones un somriure gairebé permanent, reflex de la felicitat que sentien en aquells moments.
Quant l'estilisme, podríem dir que tots i totes anaven ben "guapos i guapas" i el color predominant entre les fèmines va ser el rosa, com podem veure en la següents imatges.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada